Bouwen

Szkopik Kassenbouw heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van alle soorten professionele kassen, bedrijfsruimtes en loodsen. Samen met grote en kleine kassenbouwbedrijven hebben we wereldwijd gezorgd voor de meest uiteenlopende glas- en staalconstructies. Geen project is hetzelfde; dit maakt ons werk boeiend en uitdagend. Elke dag staat ons team met grote glimlach klaar om samen met u van uw project een succes te maken.

Kassen

Ruim 90% van de glazen kassen wereldwijd zijn van Nederlandse oorsprong. Het is fantastisch dat Szkopik Kassenbouw in al die jaren aan heel wat van deze projecten mee heeft mogen bouwen. We zijn gespecialiseerd in de bouw van staal- en glasconstructies voor land- en tuinbouwbedrijven, onderzoek- en tuincentra in binnen- en buitenland. We bouwen alle type kassen vanaf de basis en zorgen voor het onderhoud ervan. Breedkapper, Venlo-, zon/wind-, hobby-, of cabrioletkas, ons gecertificeerde team bouwt ze allemaal. Samen met u bekijken we de bouwtekeningen, geven eventueel tips, overleggen en gaan dan direct aan de slag.

Bedrijfsruimtes en loodsen
Op ons repertoire staan naast het bouwen van kassen ook het realiseren van moderne bedrijfsruimtes of loodsen. Zo kan ons team bijvoorbeeld een kantoor of werkruimte voor een kwekerij of verkoopafdeling voor een tuincentrum bouwen. Het bekleden van de stalen constructie kan met verschillende materialen: sandwichpanelen, betonpanelen, polycarbonaat, glas of een combinatie van materialen. Elk ontwerp bekijken we zorgvuldig, we gaan met u in overleg en kunnen dan direct aan de slag.

More information about this project?

We will gladly tell you more